Folders van Merida

Laatste folderupdate: 01-05-2022

Merida folder

Geldig: 30 apr. t/m 30 mei

Deze Merida folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Merida en bespaar op uw aankopen bij Merida.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Merida folder online staat?
Al 52.966 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Merida folder online staat?
Al 21.381 mensen gingen u voor

Promoties bij Merida

Download de gratis app met 900+ winkels

Merida folder en promoties

Wielrennen, fietsen, mountainbiken, gaat uw hart er ook sneller van slaan? Blader dan door de Merida folder en bekijk het enorme assortiment. Op deze pagina vindt u de huidige folders terug met Merida promoties, aanbiedingen en acties. Toch is de reclamefolder meer dan dat! Ook als u op zoek bent naar een specifieke actie, aanbieding of promotie, kan u de folder van deze winkel bekijken. Ga langs in één van de winkels op locatie of neem een kijkje in de online webshop.


Waaruit bestaat het assortiment van Merida?

In het uitgebreide assortiment van Merida komt u niets te kort. U vindt er mountainbikes, racefietsen, gravelbikes, e-bikes, kale hybride-fietsen, kinderfietsen, fitnessfietsen, maar ook fietskleding en accessoires. Van teamkleding, casual kleding, dameskleding tot fietsbroeken, handschoenen, helpen, windvesten en veel meer. Welke accessoires vindt u in het assortiment? Alles wat u nodig heeft! Bagagedragers, bidonhouders, bodycare, handvaten, sloten, verlichting, spiegels en nog meer. Op zoek naar Merida uitverkoop? Surf snel naar de webwinkel en ontdek nog meer huidige promoties, korting en kwalitatieve producten aan de laagste prijs in de ‘outlet’. Ook bij ‘Sale’ vindt u meer dan genoeg solden voor uw dagelijkse of wekelijkse fietservaringen.


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een filiaal van Merida?

‘Merida. M.O.R.E BIKE’, want ‘M.O.R.E. BIKE is M.O.R.E FUN’! Merida levert daarnaast al meer dan 50 jaar topkwaliteit sportfietsen. Met meer dan zestien eigen winkels, verschillende ‘dealers’ die Merida producten verkopen én een webwinkel, heeft u steeds overal genoeg keuze. De openingsuren liggen tussen 9u en 19u, afhankelijk van het filiaal en de dag. Kijk snel naar aanbiedingen in de Merida folder. Meer informatie over Merida, promoties, uitverkoop, sale en de reclamefolder, vindt u op de website: www.merida.be

 

Veelgestelde vragen over Merida

Wat kan je online bestellen bij Merida?

Om het meest actuele assortiment van Merida te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. De aanbiedingen die op dit moment gelden zijn die uit de Merida folder van 30-04-2022 t/m 30-05-2022