Black Friday folders van Metabo

Laatste folderupdate : 8/04/2023

Metabo folder

Geldig: 7 apr. t/m 31 aug.

Deze Metabo folder met recente promoties is nog 84 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Metabo en bespaar op uw aankopen bij Metabo.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Metabo folder online staat?
Al 39.397 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Metabo folder online staat?
Al 10.629 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Metabo deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Metabo Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Metabo tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Metabo deals! Schrijf u nu in voor de Metabo nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Metabo. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Metabo winkels, vindt u op Metabo website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Metabo

Wanneer begint Black Friday bij Metabo?

Black Friday promoties van Metabo zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Metabo. De Metabo folder geldig van 07-04-2023 t/m 31-08-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Metabo?

Tijdens Black Friday heeft Metabo dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Qlima split-unit airco sc 6026 2640 w

Grind “carrara split” 9-12 mm 20 kg

U-element beton grijs 30x40x30 cm

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Metabo bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Metabo verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Metabo voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Metabo Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Metabo Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0