Folders van Woonsquare België

Woonsquare folder

Geldig: 26 feb t/m 2 mrt

Deze Woonsquare folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Woonsquare klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Woonsquare folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Woonsquare filialen.

Woonsquare folder

Geldig: 26 feb t/m 2 mrt

Deze Woonsquare folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Woonsquare klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Woonsquare folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Woonsquare filialen.

time
Woonsquare Vanaf morgen geldig

Bekijk de Woonsquare folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Woonsquare folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Uw Woonsquare winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Woonsquare en betaal nooit meer teveel. Woonsquare heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Woonsquare folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 26-02-2024 t/m 02-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: DRAGEHODE FLEECEPLAID, Mok Wouter en Vloerkleed Barkley Wit - 160x230 cm wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Woonsquare nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Woonsquare.

Als u in de Woonsquare folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Wonen, zoals Jysk, Kwantum of Leen Bakker. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Woonsquare soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Woonsquare website.

Veelgestelde vragen over Woonsquare

Waar vind ik de Woonsquare folder van volgende week?

In de Woonsquare folder volgende week vind je de Woonsquare aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Woonsquare folder van deze week?

De Woonsquare folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Woonsquare folder geldig van 26-02-2024 t/m 02-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Woonsquare ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Woonsquare?

Woonsquare heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Woonsquare vindt u terug in de Woonsquare folder van 26-02-2024 t/m 02-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Woonsquare. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: DRAGEHODE FLEECEPLAID, Mok Wouter en Vloerkleed Barkley Wit - 160x230 cm

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Woonsquare in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Woonsquare. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Woonsquare?

Op de website van Woonsquare kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Woonsquare vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Woonsquare wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Woonsquare?

Bij Woonsquare kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Woonsquare te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Woonsquare folder van 26-02-2024 t/m 02-03-2024

close-icon close-icon

Is Woonsquare nu open?

De Woonsquare vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Woonsquare bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Woonsquare-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Woonsquare de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Woonsquare hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Woonsquare vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Woonsquare voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Woonsquare folder van 26-02-2024 t/m 02-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Woonsquare pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Woonsquare vestigingen zijn er in België?

Woonsquare heeft diverse filialen, op de website van Woonsquare vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Woonsquare in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Woonsquare, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Woonsquare, kan u surfen naar de website van Woonsquare. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Woonsquare voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Woonsquare promo's

🛍️ Woonsquare folders: 2
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Wonen
🕰️ Laatste folderupdate: 25-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw