Black Friday folders van Opel

Laatste folderupdate: 30/08/2023

Opel folder

Geldig: 30 aug t/m 29 jul
Trending

Deze Opel folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Opel klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Opel folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Opel filialen.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Opel folder online staat?
Al 19.162 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Opel deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Opel Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Opel tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Opel deals! Schrijf u nu in voor de Opel nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Opel. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Opel winkels, vindt u op Opel website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Opel

Wanneer begint Black Friday bij Opel?

Black Friday promoties van Opel zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Opel. De Opel folder geldig van 30-08-2023 t/m 29-07-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Opel?

Tijdens Black Friday heeft Opel dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

aanbieding 1

aanbieding 2

aanbieding 3

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Opel bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Opel verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Opel voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Opel Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Opel Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw