Black Friday folders van Sligro-M

Laatste folderupdate : 23/05/2023

Sligro-M folder

Geldig: 23 mei t/m 28 mei

Deze Sligro-M folder met recente promoties is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Sligro-M en bespaar op uw aankopen bij Sligro-M.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Sligro-M folder online staat?
Al 43.072 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Sligro-M folder online staat?
Al 48.729 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Sligro-M deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Sligro-M Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Sligro-M tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Sligro-M deals! Schrijf u nu in voor de Sligro-M nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Sligro-M. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Sligro-M winkels, vindt u op Sligro-M website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Sligro-M

Wanneer begint Black Friday bij Sligro-M?

Black Friday promoties van Sligro-M zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Sligro-M. De Sligro-M folder geldig van 23-05-2023 t/m 28-05-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Sligro-M?

Tijdens Black Friday heeft Sligro-M dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Omer sterk blond bier 6 x 33 cl

Noorse gerookte zalm vendsyssel

Oliifolie / huile d'olive il frantolio carapelli

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Sligro-M bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Sligro-M verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Sligro-M voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Sligro-M Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Sligro-M Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0