Black Friday folders van Super U

Laatste folderupdate: 5/02/2024

Super U folder

Geldig: 5 feb t/m 3 mrt
Trending

Deze Super U folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Super U klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Super U folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Super U filialen.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Super U folder online staat?
Al 56.881 mensen gingen u voor

Black Friday Super U deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Super U Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Super U tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Super U deals! Schrijf u nu in voor de Super U nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Super U. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Super U winkels, vindt u op Super U website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Super U

Wanneer begint Black Friday bij Super U?

Black Friday promoties van Super U zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Super U. De Super U folder geldig van 05-02-2024 t/m 03-03-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Super U?

Tijdens Black Friday heeft Super U dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Groenten CIRIO

Reuzensticks CORA

Grimbergen blond en dubbel 6 x 0.33 literflesjes

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Super U bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Super U verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Super U voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Super U Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Super U Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw