Black Friday aanbiedingen van vanHaren

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van vanHaren

Laatste folderupdate : 3/24/23

vanHaren folder

Geldig: 27 Mar t/m 16 Apr

Deze vanHaren folder met recente promoties is nog 21 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van vanHaren en bespaar op uw aankopen bij vanHaren.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste vanHaren folder online staat?
Al 56.293 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste vanHaren folder online staat?
Al 25.208 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday vanHaren deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe vanHaren Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van vanHaren tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday vanHaren deals! Schrijf u nu in voor de vanHaren nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij vanHaren. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de vanHaren winkels, vindt u op vanHaren website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van vanHaren

Wanneer begint Black Friday bij vanHaren?

Black Friday promoties van vanHaren zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van vanHaren. De vanHaren folder geldig van 27-03-2023 t/m 16-04-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van vanHaren?

Tijdens Black Friday heeft vanHaren dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Nike witte air max sc heren (maat 39, wit)

Puma witte rebound joy heren (maat 45, wit)

Puma witte smash 3.0 l v inf dames (maat 27, wit)

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van vanHaren bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door vanHaren verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van vanHaren voor meer informatie over de actuele levertijden.

vanHaren Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 vanHaren Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0