Download de gratis app met 900+ winkels

Mexx.nl is een van de beste online shops op internet met een compleet assortiment dames, heren-, en kinderkleding en modeaccessoires van het merk Mexx. Maandelijks vindt men in deze Mexx eShop een vernieuwd assortiment wat men gemakkelijk online kan bestellen. Voor een geringe vergoeding wordt uw Mexx bestelling dan binnen een week bij u afgeleverd. Mexx is ook verkrijgbaar bij een groot aantal geselecteerde modezaken in meer dan 50 landen. Het Mexx assortiment, de Mexx aanbiedingen en Mexx eShop en ook de Mexx modezaken en openingstijden vindt u op de site: www.mexx.com

Alle Mexx promoties

We hebben alle Mexx aanbiedingen en acties verzameld die vandaag geldig zijn. Deze staan vaak in de folder met hoge kortingen. Ze zijn vaak ook online te koop. Bekijk Promotiez.be en vind de goedkoopste Mexx aanbieding. Zo bespaart u veel geld op uw aankopen. Meer informatie over de winkels waar uw Mexx aan de laagste prijs verkrijgbaar is met adressen, openingsuren en verzendvoorwaarden, zoals informatie over gratis verzending vindt u in het winkeloverzicht.

Staat er een Mexx promotie in de folder van volgende week?

Wanneer is Mexx in de aanbieding? of "Ik wil weten of Mexx volgende week in de aanbieding is?" Deze vragen worden vaak gesteld, omdat veel mensen (boodschappen)lijstjes maken die gebaseerd zijn op aanbiedingen. Daarom plaatsen we op Promotiez.be altijd als eerste de nieuwste folders van volgende week, zodat u weet wat u kan verwachten. Houd onze website in de gaten om te kijken of een Mexx in de folder van volgende week staat. Let er hierbij op dat sommige promoties alleen in de winkel verkrijgbaar zijn en NIET online!

Is Mexx volgende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Mexx in de aanbieding volgende week? Veel producten zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels daarom kan het praktisch zijn om Mexx aanbiedingen te vergelijken. Zo heeft u altijd de beste deal!

Veelgestelde vragen over Mexx

Waar kan ik Mexx promoties vinden?

Om Mexx promoties te vinden bent u op Promotiez.be aan het juiste adres. Op onze website vindt u verschillende folders van winkels zoals ALDI en vergelijkbare winkels met interessante aanbiedingen en promoties. Ga naar 'folders' en klik op uw favoriete winkel.

close-icon close-icon

Waar kan ik Mexx kopen?

Mexx is op diverse plekken te koop. U kan Mexx kopen in een winkel zoals ALDI. Om meer vergelijkbare winkels te vinden, gaat u naar 'categorieën'.

close-icon close-icon

Hoeveel kost Mexx bij ALDI?

Hierboven vindt u de prijs van Mexx bij ALDI. Om goedkopere of vergelijkbare aanbiedingen te vinden kunt u op deze pagina vergelijken met andere ALDI aanbiedingen.

close-icon close-icon

Welke aanbiedingen zijn vergelijkbaar met Mexx in promotie?

Enkele vergelijkbare aanbiedingen van Mexx, zijn de promoties te vinden in de bovenstaande folders. Bij categorieën vindt u ook meer vergelijkbare winkels met vergelijkbare producten.

close-icon close-icon

Hoe vind ik Mexx aan de laagste prijs?

Om Mexx aan de laagste prijs te vinden, bekijkt u best een folder op deze website om de laatste promoties te zien. Zo vindt u interessante aanbiedingen en bent u er zeker van dat u Mexx aan de laagste prijs aankoopt. Op deze pagina kunt de beste Mexx promoties vergelijken.

close-icon close-icon

Kan ik Mexx in uitverkoop vinden?

Om Mexx in uitverkoop te vinden zit u alvast goed op deze pagina, waar u de huidige Mexx promoties kunt vinden en met elkaar vergelijken. Voor een uitverkoop van Mexx kunt u best naar de website gaan van een winkel die Mexx aanbiedt. Bij categorieën kunt u verschillende winkels vinden die Mexx verkopen.

close-icon close-icon

Heb ik een kortingscode nodig voor Mexx promoties?

Om te weten of u een kortingscode nodig heeft voor een Mexx promotie neemt u best een kijkje in de folder of op de website waar u Mexx wilt aankopen. De meeste promoties op onze website kunt u zonder kortingscode verkrijgen.

close-icon close-icon

Mexx, ook online verkrijgbaar?

Normaal gesproken is Mexx ook online verkrijgbaar. Afhankelijk van de winkel waar u de aankoop zal doen. Bij ALDI bijvoorbeeld, kunt u Mexx alvast online verkrijgen. Meer informatie vindt u vaak op de website van de desbetreffende winkel.

close-icon close-icon

Mexx kopen bij ALDI, een goed idee?

Bij ALDI kunt u kwaliteitsvolle producten vinden. Mexx kopen bij ALDI is dus zeker een goed idee, maar om te vergelijken of om te zoeken naar eventuele goedkopere Mexx aanbiedingen, kunt u op deze pagina vergelijken.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag of klacht over Mexx, wie moet ik contacteren?

Als u een klacht of een vraag heeft over Mexx dan kan u het beste contact opnemen met de winkel waar u het product gekocht heeft. Die contactgegevens vindt u meestal gemakkelijk terug op de website van de desbetreffende winkel.

close-icon close-icon
Toon alle...

Mexx kortingen

🛍️ Mexx promoties: 10
🏷️ Winkels: 3
🚀 Hoogste korting: € 10,49
🎯 Laagste prijs: € 9,99
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw