Download de gratis app met 900+ winkels

Alle Trend promoties

We hebben alle Trend aanbiedingen en acties verzameld die vandaag geldig zijn. Deze staan vaak in de folder met straffe kortingen, maar zijn ook vaak online te koop. Bekijk Promotiez.be en vind de goedkoopste Trend aanbieding en bespaar veel geld op uw aankopen. Meer informatie over de winkels waar uw Trend aan de laagste prijs verkrijgbaar is met adressen en openingsuren, verzendvoorwaarden, zoals informatie over gratis verzending vindt u in het winkeloverzicht.


Staat er een Trend promotie in de folder van volgende week?

Wanneer is Trend in de aanbieding? of "ik wil weten of Trend volgende week in de aanbieding is?" Deze vragen worden vaak gesteld, omdat veel mensen (boodschappen)lijstjes maken die gebaseerd zijn op aanbiedingen. Daarom plaatsen we op Promotiez.be altijd als eerste de nieuwste folders van volgende week, zodat u weet wat u kan verwachten. Houd onze website in de gaten om te zien of een Trend in de folder van volgende week staat. Let er hierbij op dat sommige promoties alleen in de winkel verkrijgbaar zijn en NIET online!

Is Trend volgende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Trend in de aanbieding volgende week? Omdat veel producten bij verschillende winkels verkrijgbaar zijn, kan het praktisch zijn om Trend aanbiedingen te vergelijken. Zo heeft u altijd de beste deal!