Folders van AVA

Laatste folderupdate: 27-10-21

AVA folder

Geldig: 27 okt. t/m 5 dec.

Deze AVA folder met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van AVA en bespaar op je aankopen bij AVA.

AVA folder

Geldig: 10 okt. t/m 26 dec.

Deze AVA folder met actuele aanbiedingen is nog 24 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van AVA en bespaar op je aankopen bij AVA.

AVA folder

Geldig: 18 jun. t/m 31 dec.

Deze AVA folder met actuele aanbiedingen is nog 29 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van AVA en bespaar op je aankopen bij AVA.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste AVA folder online staat?
Al 43.488 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste AVA folder online staat?
Al 16.731 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

AVA folder en promoties

AVA is al meer dan 60 jaar een vooraanstaande retailketen met een uniek en uitgebreid assortiment aan materialen en toebehoren die invulling geven aan speciale gelegenheden. Bovendien heeft AVA een zeer ruim gamma producten voor uw professionele activiteit. AVA heeft 50 winkels en een uitgebreide webshop, waar u het hele assortiment online kunt bestellen. Historiek: De grondlegger van de eerste winkel van AVA was Armand Van Weddingen, beter gekend als “Armand Van Antwerpen”. Deze winkel werd opgericht in de Brederodestraat in Antwerpen. In de tweede generatie werd de winkel verdergezet door Henri Van Weddingen en de derde generatie werd geleid door Eric Van Weddingen. Hij toonde de weg naar de huidige expansie in België. Sinds 2000 zijn er 30 nieuwe winkels bijgekomen. AVA is nog steeds een familiebedrijf dat vandaag geleid wordt door een professioneel managementteam. "AVA, alles om het te maken." De organisatie Het hoofdkantoor van AVA bevindt zich in Temse. Ook de productieafdeling is daar gevestigd. Het logistieke centrum van 10.000 m² is gelegen in Sint-Niklaas. Van daaruit worden de 50 AVA-winkels én de professionele klanten beleverd. Dit alles kan www.AVA.be elke dag opnieuw realiseren dankzij 500 enthousiaste medewerkers.