Folders van BricoPlanit

Laatste folderupdate: 28-05-2022

BricoPlanit folder

Geldig: 27 mei t/m 30 mei

Deze BricoPlanit folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van BricoPlanit en bespaar op uw aankopen bij BricoPlanit.

BricoPlanit folder

Geldig: 26 mei t/m 30 jun.

Deze BricoPlanit folder met actuele aanbiedingen is nog 32 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van BricoPlanit en bespaar op uw aankopen bij BricoPlanit.

BricoPlanit folder

Geldig: 25 mei t/m 13 jun.

Deze BricoPlanit folder met actuele aanbiedingen is nog 15 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van BricoPlanit en bespaar op uw aankopen bij BricoPlanit.

BricoPlanit tuin magazine

Geldig: 27 apr. t/m 30 jun.

Deze BricoPlanit tuin magazine met actuele aanbiedingen is nog 32 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van BricoPlanit en bespaar op uw aankopen bij BricoPlanit.

BricoPlanit verf magazine

Geldig: 5 jan. t/m 31 dec.

Deze BricoPlanit verf magazine met actuele aanbiedingen is nog 216 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van BricoPlanit en bespaar op uw aankopen bij BricoPlanit.

BricoPlanit badkamer magazine

Geldig: 5 jan. t/m 31 dec.

Deze BricoPlanit badkamer magazine met actuele aanbiedingen is nog 216 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van BricoPlanit en bespaar op uw aankopen bij BricoPlanit.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste BricoPlanit folder online staat?
Al 48.141 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste BricoPlanit folder online staat?
Al 12.719 mensen gingen u voor

Promoties bij BricoPlanit

Download de gratis app met 900+ winkels

BricoPlanit folder en promoties

BricoPlanit, onderdeel van Maxeda DIY group, is een landelijke keten van doe-het-zelf zaken met 11 winkels in België en Luxemburg en een uitgebreide webshop. Wekelijks heeft men aantrekkelijke aanbiedingen en promoties, die men vermeldt in de promofolder. Het BricoPlanit assortiment bestaat uit meer dan 40.000 artikelen, zoals een compleet aanbod gereedschappen, doe-het-zelf materialen en decoratiematerialen voor zowel de actieve hobbyist als de vakman. BricoPlanit voor de laatste trends, een actueel aanbod, goede kwaliteit en prima service. Gaat u bouwen of verbouwen of bent u aan het klussen kijk dan eens op de BricoPlanit promomap voor de laatste promoties en aanbiedingen of bestel direct gemakkelijk online in de overzichtelijke webshop. Meer informatie over de BricoPlanit winkels, openingsuren, de promofolder en de webshop kunt u vinden op: www.plan-it.be 

Veelgestelde vragen over BricoPlanit

Wat kan je online bestellen bij BricoPlanit?

Om het meest actuele assortiment van BricoPlanit te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. De aanbiedingen die op dit moment gelden zijn die uit de BricoPlanit folder van 27-05-2022 t/m 30-05-2022