Black Friday folders van De Rakker

Laatste folderupdate : 28/05/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste De Rakker folder online staat?
Al 36.238 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday De Rakker deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe De Rakker Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van De Rakker tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday De Rakker deals! Schrijf u nu in voor de De Rakker nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij De Rakker. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de De Rakker winkels, vindt u op De Rakker website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van De Rakker

Wanneer begint Black Friday bij De Rakker?

Black Friday promoties van De Rakker zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van De Rakker. De folder geldig van 22-05-2023 t/m 28-05-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van De Rakker?

Tijdens Black Friday heeft De Rakker dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Slippers

REMISE 3 PAROIS Dim. 170 x 80 x 178 cm Ref 382642

X Adventure Baby Swing Teddy Oud Roze

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van De Rakker bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door De Rakker verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van De Rakker voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

De Rakker Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 De Rakker Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0