Folders van Freetime

Laatste folderupdate: 24-10-21

Freetime folder

Geldig: 1 okt. t/m 30 nov.
Trending

Deze Freetime folder met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Freetime en bespaar op je aankopen bij Freetime.

Freetime folder

Geldig: 24 okt. t/m 6 dec.
Trending

Deze Freetime folder met actuele aanbiedingen is nog 9 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Freetime en bespaar op je aankopen bij Freetime.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Freetime folder online staat?
Al 13.955 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Freetime folder online staat?
Al 35.464 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

Freetime folder en promoties

Freetime is een kleine, moderne keten doe-het-zelf zaken met 3 winkels in België en een mooie webshop. Iedere maand geeft men een aantrekkelijke folder uit met promoties, die wij vermelden op onze site. Freetime biedt een breed aanbod doe-het-zelf artikelen, sanitair, verf, behang,verlichting en woonaccessoires. Bij Freetime krijgt u gratis vakkundig advies en goede service.  Gaat u klussen, bouwen of verbouwen of zoekt u een leuk, praktisch cadeaus, raadpleeg dan eerst de Freetime promo folder voor de laatste promoties en acties of bestel direct online in de Freetime shop. Uw bestellingen worden dan netjes thuisbezorgd en ook afhalen in één van de filialen is mogelijk. Of kijk op de site voor de Freetime kadobons, geschenkideen of in promotie. Meer informatie over de Freetime winkels, openingsuren, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.freetime.be