1
 • Kies locatie
  • of

  • Gebruik huidige locatie
 1. JBC folder

  Nog 64 dagen geldig

  Geldig van 27 sep. t/m 21 dec.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe JBC promoties in deze folder

  Deze JBC folder vol met promoties is nog 64 dagen geldig. Bekijk de nieuwe promo’s van JBC en bespaar op aankopen bij JBC.

  Folder bekijken!
 2. JBC Magazine

  Nog 43 dagen geldig

  Geldig van 29 sep. t/m 30 nov.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe JBC promoties in deze folder

  Deze JBC Magazine vol met promoties is nog 43 dagen geldig. Bekijk de nieuwe promo’s van JBC en bespaar op aankopen bij JBC.

  Folder bekijken!

Vergelijkbare folders

JBC Folder en Promoties

JBC is al meer dan 40 jaar één van de grootste landelijke ketens modezaken met ruim 145 winkels in België, Luxemburg en Duitsland. Daarnaast kunt u het hele assortiment ook gemakkelijk en snel online bestellen in de mooi JBC webshop, die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u geopend is.  JBC biedt u een eigentijds assortiment internationale mode van topkwaliteit voor hem, haar en the kids voor voordelige prijzen. Dit assortiment, wat bestaat uit kwalitatief en betaalbare kleding volgens de laatste trends, is er in verschillende stijlen: sportief, gekleed, casual en zakelijk. Zo zijn er verschillende exclusieve kindercollecties met aansprekende namen zoals: K3, Bumba, Maya, Pop, Samson, Mega Mindy en Piet Piraat. Bent u dus op zoek naar een trendy jeans, een nieuw kleedje, een T-shirt of een mooie blouce. Kijk dan eens in de JBC promo folder voor de laatste promoties en actie aanbiedingen of bestel direct online in de uitgebreide online-shop. Bovendien krijgt u met de JBC klantenkaart extra punten die u kunt inwissellen voor een gratis waardebon. Meer informatie over de JBC winkels, openingsuren, de promotie folder en de webshop kunt u vinden op: www.jbc.be

cookies

Ook wij gebruiken cookies Ok

Gratis registreren

Met 1 klik je folder opslaan
Exclusieve promoties ontvangen
Jouw favoriete winkels volgen


of Aanmelden met e-mailadres Activatie link niet ontvangen?

Simpel en snel met één klik registreren

Al meer dan 14.139 geregistreerde leden!

Door mij in te schrijven op Promotiez.be accepteer ik de algemene voorwaarden


Login


of