Folders van Maxi Toys België

Maxi Toys folder

Geldig: 23 feb t/m 23 mrt

Deze Maxi Toys folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Maxi Toys klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Maxi Toys folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Maxi Toys filialen.

time
Maxi Toys Nog 27 dagen geldig

Bekijk de Maxi Toys folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Maxi Toys folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Maxi Toys folder en promoties

Maxi Toys is een grote Europese keten speelgoedzaken met ongeveer 30 winkels in België en Luxemburg en een uitgebreide webshop. Regelmatig heeft men aantrekkelijke aanbiedingen op promoties, die zij vermelden in de promo folder op onze site. Het Maxi Toys assortiment bestaat uit een ruim aanbod speelgoed, multimedia en cadeaus van goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. Voor bekende merken, zoals Lego, Duplo, Playmobil, Fisher Price en Nerf gaat u dus naar Maxi Toys. Maar ook voor een goed advies en een uitstekende service kunt u hier goed terecht. Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor uw kind, kijk dan eens in de Maxi Toys promo folder of catalogus en ontdek de onklopbare aanbiedingen en promoties. Meer informatie over de Maxi Toys winkels, openingsuren, de promofolder en de webshop kunt u vinden op: www.maxitoys.be

Maxi Toys heeft begin dit jaar Bart Smit overgenomen. De winkels van Bart Smit worden omgebouwd naar Maxi Toys winkels.

Uw Maxi Toys winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Maxi Toys en betaal nooit meer teveel. Maxi Toys heeft in België 25 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Maxi Toys folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 23-02-2024 t/m 23-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: GRASBEER 50 cm, BRUNA TUINBERGING 216 x 75 x 206 cm. en NEO FRIENDS SPEELHUISJE 217 x 171 x 172 cm wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Maxi Toys nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Brussel, Andenne, Anderlues of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Maxi Toys.

Als u in de Maxi Toys folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Baby en kind, zoals Wibra, Trafic of Baby & Tiener. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Maxi Toys soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Maxi Toys website.

Veelgestelde vragen over Maxi Toys

Waar vind ik de Maxi Toys folder van volgende week?

In de Maxi Toys folder volgende week vind je de Maxi Toys aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Maxi Toys folder van deze week?

De Maxi Toys folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Maxi Toys folder geldig van 23-02-2024 t/m 23-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Maxi Toys ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Maxi Toys?

Maxi Toys heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Maxi Toys vindt u terug in de Maxi Toys folder van 23-02-2024 t/m 23-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Maxi Toys. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: GRASBEER 50 cm, BRUNA TUINBERGING 216 x 75 x 206 cm. en NEO FRIENDS SPEELHUISJE 217 x 171 x 172 cm

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Maxi Toys in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Maxi Toys. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Maxi Toys?

Op de website van Maxi Toys kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Maxi Toys vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Maxi Toys wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Maxi Toys?

Bij Maxi Toys kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Maxi Toys te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Maxi Toys folder van 23-02-2024 t/m 23-03-2024

close-icon close-icon

Is Maxi Toys nu open?

De Maxi Toys vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Maxi Toys bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Maxi Toys-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Maxi Toys de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Maxi Toys hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Maxi Toys vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Maxi Toys voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Maxi Toys folder van 23-02-2024 t/m 23-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Maxi Toys pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Maxi Toys vestigingen zijn er in België?

Maxi Toys heeft diverse filialen, op de website van Maxi Toys vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Maxi Toys in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Maxi Toys, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Maxi Toys, kan u surfen naar de website van Maxi Toys. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Maxi Toys voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Maxi Toys promo's

🛍️ Maxi Toys folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Baby en kind
🕰️ Laatste folderupdate: 23-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw