Black Friday Lesara deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Lesara Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Lesara tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Lesara deals! Schrijf u nu in voor de Lesara nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Lesara. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Lesara winkels, vindt u op Lesara website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Lesara

Wanneer begint Black Friday bij Lesara?

Black Friday promoties van Lesara zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Lesara. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Lesara?

Tijdens Black Friday heeft Lesara dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

LG GBP62PZNBC DoorCooling+

Philips AIRFRYER PHHD925270

Logitch G502 X Gamingmuis

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Lesara bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Lesara verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Lesara voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Lesara Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Lesara Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw