Folders van Lesara België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Lesara folder online staat?
Al 52.706 mensen gingen u voor

Bekijk de Lesara folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Lesara folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Uw Lesara winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Lesara en betaal nooit meer teveel. Lesara heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Lenovo IdeaPad Pro 5 16APH8 83AR001UMB Azerty, Philips Hue Filament White Ambiance Globe XL 3-pack en Apple iPad Pro (2022) 11 inch 256GB Wifi Space Gray wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Lesara nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Lesara.

Als u in de Lesara folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Elektronica, zoals MediaMarkt, Krëfel of ElectroStock. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Lesara soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Lesara website.

Veelgestelde vragen over Lesara

Waar vind ik de Lesara folder van volgende week?

In de Lesara folder volgende week vind je de Lesara aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Lesara folder van deze week?

De Lesara folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Lesara ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Lesara?

Lesara heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Lesara vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Lesara. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Lenovo IdeaPad Pro 5 16APH8 83AR001UMB Azerty, Philips Hue Filament White Ambiance Globe XL 3-pack en Apple iPad Pro (2022) 11 inch 256GB Wifi Space Gray

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Lesara in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Lesara. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Lesara?

Op de website van Lesara kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Lesara vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Lesara wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Lesara?

Bij Lesara kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Lesara te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is Lesara nu open?

De Lesara vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Lesara bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Lesara-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Lesara de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Lesara hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Lesara vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Lesara voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Lesara pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Lesara vestigingen zijn er in België?

Lesara heeft diverse filialen, op de website van Lesara vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Lesara in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Lesara, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Lesara, kan u surfen naar de website van Lesara. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Lesara voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Lesara promo's

🛍️ Lesara folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Elektronica
🕰️ Laatste folderupdate: 12-11-2018
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw