Black Friday folders van Loods 3

Laatste folderupdate : 21/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Loods 3 folder online staat?
Al 55.350 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Loods 3 deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Loods 3 Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Loods 3 tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Loods 3 deals! Schrijf u nu in voor de Loods 3 nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Loods 3. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Loods 3 winkels, vindt u op Loods 3 website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Loods 3

Wanneer begint Black Friday bij Loods 3?

Black Friday promoties van Loods 3 zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Loods 3. De folder geldig van 18-09-2023 t/m 24-09-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Loods 3?

Tijdens Black Friday heeft Loods 3 dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Kerstfiguur tinselhanger

Badjas

Whiskas kattensticks

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Loods 3 bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Loods 3 verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Loods 3 voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Loods 3 Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Loods 3 Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0