F

Black Friday aanbiedingen van METRO

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van METRO

Laatste folderupdate : 3/27/23

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste METRO folder online staat?
Al 29.459 mensen gingen u voor

Black Friday METRO deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe METRO Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van METRO tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday METRO deals! Schrijf u nu in voor de METRO nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij METRO. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de METRO winkels, vindt u op METRO website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van METRO

Wanneer begint Black Friday bij METRO?

Black Friday promoties van METRO zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van METRO. De folder geldig van 27-03-2023 t/m 02-04-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van METRO?

Tijdens Black Friday heeft METRO dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

aanbieding 1

aanbieding 2

aanbieding 3

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van METRO bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door METRO verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van METRO voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

METRO Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 METRO Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0