Black Friday Mexx deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Mexx Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Mexx tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Mexx deals! Schrijf u nu in voor de Mexx nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Mexx. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Mexx winkels, vindt u op Mexx website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Mexx

Wanneer begint Black Friday bij Mexx?

Black Friday promoties van Mexx zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Mexx. De folder geldig van 04-12-2023 t/m 10-12-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Mexx?

Tijdens Black Friday heeft Mexx dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Hoodie xxxl

Eau de toilette wonder

Eau de toilette fancier

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Mexx bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Mexx verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Mexx voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Mexx Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Mexx Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw