Folders van Mr Bricolage België

Mr Bricolage folder

Geldig: 27 feb t/m 10 mrt

Deze Mr Bricolage folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Mr Bricolage klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Mr Bricolage folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Mr Bricolage filialen.

time
Mr Bricolage Nog 11 dagen geldig

Bekijk de Mr Bricolage folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Mr Bricolage folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Mr.Bricolage folder en promo's

Mr.Bricolage is een Franse keten doe-het-zelf zaken met ruim 46 winkels in België en een aantrekkelijke online-shop. De wekelijkse promo folder met een aantal aantrekkelijke aanbiedingen en promoties vermelden wij voor u op onze site. Met een compleet assortiment gereedschappen, verf, behang, sanitair, verlichting en tuinartikelen biedt Mr.Bricolage vrijwel alles voor de prijsbewuste doe-het-zelver en ervaren klusser. Maar ook voor professioneel advies en service kunt u hier goed terecht. Bovendien krijgt u met de Mr. Bricolage Cash Direct card nog eens 10% extra korting op uw aankopen. Kijk voordat u naar de bouwmarkt gaat dus eerst even in de Mr.Bricolage promo folder voor de laatste aanbiedingen en promoties. Meer informatie over de Mr.Bricolage bouwmarkten, de openingsuren, de folder, de Cash Direct kaart en de webshop kunt u vinden op: www.mr-bricolage.be


Uw Mr Bricolage winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Mr Bricolage en betaal nooit meer teveel. Mr Bricolage heeft in België 44 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Mr Bricolage folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 27-02-2024 t/m 10-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: SCREEN GEMOTORISEERD, DEXTER GEREEDSCHAPS KOFFER en Trampoline 305 cm wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Mr Bricolage nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Andenne, Anderlues, Aubel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Mr Bricolage.

Als u in de Mr Bricolage folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Bouwen en verbouwen, zoals Brico, Van Cranenbroek of Hubo. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Mr Bricolage soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Mr Bricolage website.

Veelgestelde vragen over Mr Bricolage

Waar vind ik de Mr Bricolage folder van volgende week?

In de Mr Bricolage folder volgende week vind je de Mr Bricolage aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Mr Bricolage folder van deze week?

De Mr Bricolage folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Mr Bricolage folder geldig van 27-02-2024 t/m 10-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Mr Bricolage ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Mr Bricolage?

Mr Bricolage heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Mr Bricolage vindt u terug in de Mr Bricolage folder van 27-02-2024 t/m 10-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Mr Bricolage. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: SCREEN GEMOTORISEERD, DEXTER GEREEDSCHAPS KOFFER en Trampoline 305 cm

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Mr Bricolage in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Mr Bricolage. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Mr Bricolage?

Op de website van Mr Bricolage kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Mr Bricolage vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Mr Bricolage wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Mr Bricolage?

Bij Mr Bricolage kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Mr Bricolage te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Mr Bricolage folder van 27-02-2024 t/m 10-03-2024

close-icon close-icon

Is Mr Bricolage nu open?

De Mr Bricolage vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Mr Bricolage bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Mr Bricolage-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Mr Bricolage de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Mr Bricolage hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Mr Bricolage vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Mr Bricolage voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Mr Bricolage folder van 27-02-2024 t/m 10-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Mr Bricolage pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Mr Bricolage vestigingen zijn er in België?

Mr Bricolage heeft diverse filialen, op de website van Mr Bricolage vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Mr Bricolage in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Mr Bricolage, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Mr Bricolage, kan u surfen naar de website van Mr Bricolage. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Mr Bricolage voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Mr Bricolage promo's

🛍️ Mr Bricolage folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Bouwen en verbouwen
🕰️ Laatste folderupdate: 23-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw