Folders van Peltri België

Peltri folder

Geldig: 21 feb t/m 5 mrt

Deze Peltri folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Peltri klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Peltri folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Peltri filialen.

time
Peltri Nog 6 dagen geldig

Bekijk de Peltri folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Populaire Peltri filialen België

Bekijk de Peltri folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Peltri folder en promoties

Super Shopping Peltri is een al bijna 70 jaar een zelfstandige, familiale supermarkt te Overpelt. Wekelijks hebben zij een groot aantal promoties, die zij vermelden in de promo folder op onze site. Het assortiment van Super Peltri bestaat uit kruidenierswaren, dranken, diepvries en diverse versproducten, zoals brood, groente en vlees. Zij bieden u een gezellige winkelsfeer, een ruim assortiment en een goede service. Raadpleeg daarom voor uw dagelijkse boodschappen eens de Peltri folder voor de wekelijkse promoties, aanbiedingen en rode prijzen. En spaar met de Peltri klantenkaart voor mooie kado’s. En wist u dat u uw BBQ, gourmet of fondue schotels ook online kunt bestellen in de webshop? "Peltri, gezellig winkelen aan de beste prijs." Meer informatie over Super Shopping Peltri winkel, de openingsuren, de promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.peltri.be

Uw Peltri winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Peltri en betaal nooit meer teveel. Peltri heeft in België 1 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Peltri folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 21-02-2024 t/m 05-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: LA FIGURINE POP POKÉMON, LES TROLLS 3 en Mars, Snickers, Twix, Bounty ou M&M's wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Peltri nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Peltri.

Als u in de Peltri folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Supermarkt, zoals Delhaize, Lidl of ALDI. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Peltri soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Peltri website.

Veelgestelde vragen over Peltri

Waar vind ik de Peltri folder van volgende week?

In de Peltri folder volgende week vind je de Peltri aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Peltri folder van deze week?

De Peltri folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Peltri folder geldig van 21-02-2024 t/m 05-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Peltri ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Peltri?

Peltri heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Peltri vindt u terug in de Peltri folder van 21-02-2024 t/m 05-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Peltri. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: LA FIGURINE POP POKÉMON, LES TROLLS 3 en Mars, Snickers, Twix, Bounty ou M&M's

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Peltri in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Peltri. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Peltri?

Op de website van Peltri kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Peltri vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Peltri wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Peltri?

Bij Peltri kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Peltri te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Peltri folder van 21-02-2024 t/m 05-03-2024

close-icon close-icon

Is Peltri nu open?

De Peltri vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Peltri bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Peltri-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Peltri de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Peltri hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Peltri vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Peltri voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Peltri folder van 21-02-2024 t/m 05-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Peltri pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Peltri vestigingen zijn er in België?

Peltri heeft diverse filialen, op de website van Peltri vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Peltri in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Peltri, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Peltri, kan u surfen naar de website van Peltri. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Peltri voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Peltri promo's

🛍️ Peltri folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Supermarkt
🕰️ Laatste folderupdate: 23-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw