Black Friday aanbiedingen van Prima-Lux

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Prima-Lux

Laatste folderupdate : 26/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Prima-Lux folder online staat?
Al 38.547 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Prima-Lux deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Prima-Lux Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Prima-Lux tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Prima-Lux deals! Schrijf u nu in voor de Prima-Lux nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Prima-Lux. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Prima-Lux winkels, vindt u op Prima-Lux website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Prima-Lux

Wanneer begint Black Friday bij Prima-Lux?

Black Friday promoties van Prima-Lux zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Prima-Lux. De folder geldig van 25-09-2023 t/m 01-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Prima-Lux?

Tijdens Black Friday heeft Prima-Lux dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Småstad deur, bleekturkoois, 30x120 cm

Ängslilja dekbedovertrek en kussensloop, oranje, 150x200/50x60 cm

Plus s25 springmatras

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Prima-Lux bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Prima-Lux verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Prima-Lux voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Prima-Lux Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Prima-Lux Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0