Black Friday folders van Prodiy

Laatste folderupdate : 9/06/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Prodiy folder online staat?
Al 15.933 mensen gingen u voor

Black Friday Prodiy deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Prodiy Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Prodiy tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Prodiy deals! Schrijf u nu in voor de Prodiy nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Prodiy. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Prodiy winkels, vindt u op Prodiy website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Prodiy

Wanneer begint Black Friday bij Prodiy?

Black Friday promoties van Prodiy zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Prodiy. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Prodiy?

Tijdens Black Friday heeft Prodiy dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Qlima split-unit airco sc 6026 2640 w

Grind “carrara split” 9-12 mm 20 kg

U-element beton grijs 30x40x30 cm

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Prodiy bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Prodiy verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Prodiy voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Prodiy Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Prodiy Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0