Folders van Quick

Laatste folderupdate: 29-06-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Quick folder online staat?
Al 29.910 mensen gingen u voor

Promoties bij Quick

Download de gratis app met 900+ winkels

Quick folder en promoties

Een Quick waar en wanneer u maar wilt? Doe een Quickske, maar blader eerst door de Quick folder om aanbiedingen, promoties en acties te vinden. Quick geeft u mogelijkheden genoeg om van uw favoriete burger te genieten: in de restaurants, om mee te nemen, via de Drive of via Delivery. U kan het assortiment online bekijken of langsgaan in één van de Quick-restaurants. Specifieke Quick promoties bekijken? Blader door de folders, of ga langs in één van de winkels en vraag om een actie, promotie of aanbieding. Een Quickske aan de laagste prijs smaakt nog beter!


Wat vind ik in het assortiment van Quick?

Bij Quick krijgt u lekker én snel uw lunch of avondmaal voor de dag. In het assortiment vindt u burgers met verschillende sauzen, keuze van vlees, én vaak nieuwe recepten. Daarnaast kan u ook kiezen voor fingerfood zoals, cheesy postel, chicken wings, fish ’n dips. Voor de allerkleinsten kan u een speciale box bestellen; een magic box of een fun box. Is een Giant-burger niet genoeg voor u? Kies voor één van de side dishes, zoals frietjes of een side salad. Of houd het extra sappig met één van de salades. Voor degenen die maar niet genoeg krijgen van Quick zijn er ook de desserten. Milkshakes, donuts, dame blanche, noem maar op!


Waar vind ik een Quick-restaurant en wat zijn de openingsuren?

‘Jouw Quick, jouw smaak’, en zo is het! Ga langs in een filiaal van Quick – er zijn er 190 verspreidt in België – en geniet van exclusieve promoties! De openingsuren tussen 11u en 23u, verschillend per locatie! Download de app of kijk online naar specifieke openingstijden. Meer informatie over Quick, sales, aanbiedingen, promo’s en de folders, vindt u op de website: www.quick.be/.