Folders van Intermarché

Laatste folderupdate: 19-05-2022

Intermarché folder

Geldig: 24 mei t/m 29 mei

Deze Intermarché folder met actuele aanbiedingen is nog 9 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Intermarché en bespaar op uw aankopen bij Intermarché.

Intermarché folder

Geldig: 17 mei t/m 22 mei
Trending

Deze Intermarché folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Intermarché en bespaar op uw aankopen bij Intermarché.

Intermarché kaart folder

Geldig: 1 mei t/m 31 mei
Trending

Deze Intermarché kaart folder met actuele aanbiedingen is nog 11 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Intermarché en bespaar op uw aankopen bij Intermarché.

Intermarché folder

Geldig: 1 jan. t/m 31 dec.
Trending

Deze Intermarché folder met actuele aanbiedingen is nog 225 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Intermarché en bespaar op uw aankopen bij Intermarché.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Intermarché folder online staat?
Al 26.516 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Intermarché folder online staat?
Al 17.031 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

Intermarché folder en promoties

Boodschappen doen bij Intermarché is meer dan oké! Lees daarom snel de Intermarché folder om van deze landelijke supermarktketen de beste promoties, aanbiedingen, acties en kortingen te vinden. Kent u Intermarché niet zo goed? De winkel bestaat uit twee formules; Intermarché Super winkels en Intermarché Contact. In totaal zijn dat circa 78 verkooppunten, met 58 Intermarché Supers en 20 Contact winkels. Genoeg mogelijkheden dus om Intermarché promoties aan de haak te slaan!

 

Wat vind ik in het assortiment van Intermarché?

In de Intermarché Super winkels, die u vooral aantreft in de stedelijke gebieden, vindt u een uitgebreid assortiment food- en non-foodartikelen. U kan er zuivelproducten kopen gemaakt in de kaasmakerij, of vleeswaren van de slagerij, vis uit de viswinkel, en brood en banket uit de bakkerij. De Intermarché Contact winkels, buurtwinkels voornamelijk gelegen op het platteland, hebben een iets kleiner assortiment waar vooral verse producten centraal staan. Intermarché heeft als doel hun klanten het beste te bieden door kwaliteitsproducten te verkopen aan de laagste prijs. Dit is mogelijk door merken van marktleiders, huismerken en lokale merken in te voeren. Met wekelijkse producten in de kijker vindt u dé promotie, actie of aanbieding die u zocht! Bekijk daarom eerst de Intermarché folder voordat u boodschappen doet.


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een Intermarché filiaal?

"Intermarché, samen met u voor een lagere levenskost." U staat er dus nooit alleen voor als u boodschappen doet in een Intermarché winkel. De online webwinkel is beschikbaar afhankelijk van uw locatie, maar tijdens de openingsuren tussen 7u30 en 20u bent u altijd meer dan welkom! Ook bezorging is soms mogelijk. Meer informatie over de Intermarché winkels, de openingsuren, de promotie folder en de webwinkel kunt u vinden op www.intermarche.be