Black Friday folders van Rexel

Laatste folderupdate : 6/06/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Rexel folder online staat?
Al 19.533 mensen gingen u voor

Black Friday Rexel deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Rexel Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Rexel tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Rexel deals! Schrijf u nu in voor de Rexel nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Rexel. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Rexel winkels, vindt u op Rexel website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Rexel

Wanneer begint Black Friday bij Rexel?

Black Friday promoties van Rexel zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Rexel. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Rexel?

Tijdens Black Friday heeft Rexel dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Tim bloempot

Grindsted barkruk

Idafelicia

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Rexel bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Rexel verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Rexel voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Rexel Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Rexel Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0