Folders van Shop & Go Delhaize

Laatste folderupdate: 18-10-21

Shop & Go Delhaize folder

Geldig: 21 okt. t/m 27 okt.

Deze Shop & Go Delhaize folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Shop & Go Delhaize en bespaar op je aankopen bij Shop & Go Delhaize.

Shop & Go Delhaize folder

Geldig: 1 jan. t/m 1 jan.

Deze Shop & Go Delhaize folder met actuele aanbiedingen is nog 73 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Shop & Go Delhaize en bespaar op je aankopen bij Shop & Go Delhaize.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Shop & Go Delhaize folder online staat?
Al 23.093 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Shop & Go Delhaize folder online staat?
Al 38.163 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 800+ winkels

Shop&Go folder en promoties


Shop&go, de nieuwe winkelformule van Delhaize, heeft nu al meer dan 150 winkels in België en een mooie webshop. Elke week hebben zij een aantal aantrekkelijke promoties, die zij vermelden in de promo folder op onze site. Shop&Go is te vinden langs de gewest- en autosnelwegen, in stations, metrohaltes en winkelstraten, is een handige oplossing voor je snelle boodschappen, Ongeveer 30 winkels zijn zelfs iedere dag 24u/24u open zijn en 90% van de winkels is ook op zon- en feestdagen geopend, wat extra service betekend voor de klant. Het Shop&Go assortiment bestaat uit een ruim aanbod voedingswaren van de bekende grote A-merken en een uitgebreid assortiment verse producten, kant-en-klare producten en verse groente en fruit, speciaal afgestemd voor mensen die vaak onderweg zijn, of die last minute nog iets nodig hebben. Maar ook vaste shoppers vinden hun dagelijkse producten gemakkelijk terug bij Shop & Go. Wilt u snel nog wat boodschappen doen, kijk dan eens in de Shop&Go promofolder voor de laatste promoties en acties of loop eens binnen in één van de winkels bij u in de buurt. Alle informatie voer de Shop&Go winkels, de openingsuren, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.delhaize.be