Black Friday folders van Sixt

Laatste folderupdate : 21/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Sixt folder online staat?
Al 24.822 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Sixt deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Sixt Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Sixt tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Sixt deals! Schrijf u nu in voor de Sixt nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Sixt. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Sixt winkels, vindt u op Sixt website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Sixt

Wanneer begint Black Friday bij Sixt?

Black Friday promoties van Sixt zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Sixt. De folder geldig van 18-09-2023 t/m 24-09-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Sixt?

Tijdens Black Friday heeft Sixt dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Mi Xiaomi Pro 2Trottinette Electrique Elektrische Steo

Strap 100-3p

Regular 100 2m00 sf

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Sixt bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Sixt verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Sixt voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Sixt Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Sixt Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0