Black Friday Supertrash deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Supertrash Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Supertrash tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Supertrash deals! Schrijf u nu in voor de Supertrash nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Supertrash. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Supertrash winkels, vindt u op Supertrash website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Supertrash

Wanneer begint Black Friday bij Supertrash?

Black Friday promoties van Supertrash zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Supertrash. De folder geldig van 04-12-2023 t/m 10-12-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Supertrash?

Tijdens Black Friday heeft Supertrash dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Hoodie xxxl

Baby pyjama

Kom

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Supertrash bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Supertrash verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Supertrash voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Supertrash Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Supertrash Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw