460 gram
Action
Action

Daim Mini's XXL-pack

€ 4,49
Actuele Daim Mini's XXL-pack promotie bij Action uit de folder van 13-10 t/m 19-10.
Geldig: 13 okt. t/m 19 okt.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Action folder of Action website zijn leidend.
Laatste update: 13-10-21
Bekijk in de folder
Actuele Action folder
Tip

Action folder

Nog 3 dagen geldig

Daim Mini's XXL-pack promotie en online acties uit de actuele Action folder

Deze Daim Mini's XXL-pack is nu in de aanbieding bij Action. Bekijk ook de actuele Action folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Daim Mini's XXL-pack online via Action website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Daim Mini's XXL-pack aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Daim Mini's XXL-pack promotie in de Action folder van volgende week?

Wanneer is Daim Mini's XXL-pack in de aanbieding? of "ik wil weten of Daim Mini's XXL-pack volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Daim Mini's XXL-pack in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Daim Mini's XXL-pack komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Daim Mini's XXL-pack in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Action reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.