Folders van Bershka

Laatste folderupdate: 26-04-2022

Bershka folder

Geldig: 25 apr. t/m 23 jun.

Deze Bershka folder met actuele aanbiedingen is nog 36 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Bershka en bespaar op uw aankopen bij Bershka.

Bershka folder

Geldig: 21 apr. t/m 21 jun.
Trending

Deze Bershka folder met actuele aanbiedingen is nog 34 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Bershka en bespaar op uw aankopen bij Bershka.

Bershka folder

Geldig: 29 mrt. t/m 26 mei
Trending

Deze Bershka folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Bershka en bespaar op uw aankopen bij Bershka.

Bershka folder

Geldig: 17 mrt. t/m 19 mei
Trending

Deze Bershka folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Bershka en bespaar op uw aankopen bij Bershka.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Bershka folder online staat?
Al 57.358 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Bershka folder online staat?
Al 52.344 mensen gingen u voor

Promoties bij Bershka

Download de gratis app met 900+ winkels

Bershka folder en promoties

Bershka is een bekend, internationaal modemerk met ruim 12 winkels in België en een aantrekkelijke online-shop. Elke maand geven zij een mooie promo folder of lookbook uit met een overzicht van de nieuwe collectie en een aantal promoties. Bershka voert een uitgebreide collectie jeans, jassen, jacks, shirts, truien, sweaters, schoenen en accessoires voor dames, meisjes en jongens. Bershka richt zich met een jong en gewaagd assortiment op een jonge en trendy doelgroep. Kijk in de Bershka promotie folder of het lookbook voor de laatste trends en promoties of bestel direct online in de Bershka online-shop. Meer informatie over de Bershka winkels, openingsuren incl. zondagopening, de promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.bershka.com