Folders van Bon Ap

Laatste folderupdate: 13-10-21

Bon Ap folder

Geldig: 13 okt. t/m 11 nov.
Trending

Deze Bon Ap folder met actuele aanbiedingen is nog 21 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Bon Ap en bespaar op je aankopen bij Bon Ap.

Bon Ap folder

Geldig: 22 sep. t/m 9 nov.
Trending

Deze Bon Ap folder met actuele aanbiedingen is nog 19 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Bon Ap en bespaar op je aankopen bij Bon Ap.

Bon Ap folder

Geldig: 4 sep. t/m 31 okt.
Trending

Deze Bon Ap folder met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Bon Ap en bespaar op je aankopen bij Bon Ap.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Bon Ap folder online staat?
Al 36.353 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Bon Ap folder online staat?
Al 25.479 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 800+ winkels

Bon'Ap folder en promoties

Bon'Ap, de grote broer van Buurtslagers, is een keten voedingswinkels met ongeveer 28 winkels in België. Elke week hebben zij een aantal aantrekkelijke promoties die zij vermelden in de folder. Deze Bon' Ap Stuntpromo’s of Weekpromo’s betekenen extra voordeel op varkensvlees, paardenvlees, rundvlees of lamsvlees, ambachtelijk geslacht en bereidt. Het vlees is hierdoor extra vers en mals en van uitstekende kwaliteit. Maar ook voor vleeswaren, kip en belegde broodjes en vers bereide maaltijden kunt u in de traiteurafdeling van BonAP goed terecht. Zin gekregen in een paardenbiefstuk, een lamskotelet, een broodje Italiano of een pizza hawaï kijk dan eens in de BonAp promofolder voor de laatste promoties en stuntprijzen. Of loop eens binnen in één van de uitstekend verzorgde BonAp winkels in uw buurt. “BonAp, samen genieten.” Alle informatie over de Bon'Ap winkels, de openingsuren, de folder en de promo’s kunt u vinden op: www.bonap.be. Bon Appetit! Smakelijk eten!