Folders van Carrefour Express België

Carrefour Express folder

Geldig: 28 feb t/m 5 mrt

Deze Carrefour Express folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Carrefour Express klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Carrefour Express folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Carrefour Express filialen.

time
Carrefour Express Nog 6 dagen geldig

Bekijk de Carrefour Express folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Carrefour Express folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Carrefour Express folder en promoties

Carrefour Express, onderdeel van Carrefour België, heeft ongeveer 300 winkels in België. Elke week geven zij een mooie promo folder uit met aantrekkelijke promoties en acties. Express is uw buurtwinkel voor uw dagelijkse boodschappen en als u op zoek bent naar snelle maaltijd oplossingen. Want door de lange openingstijden en door ook op zondagen en op feestdagen open te zijn, hoeft u nooit meer voor een dichte deur te staan. Bovendien is Carrefour express altijd bij u in de buurt, zelfs in de binnenstad. Met het juiste assortiment kruidenierswaren, vers, of diepvries voor uw dagelijkse maaltijd, voor elk moment van de dag. En vergeet vooral niet de Carrefour Bonus card aan te vragen voor extra voordeel door middel van het sparen van bonuspunten. “Carrefour Express, vind je goesting dichtbij.” In de Carrefour Express folder of op de site vindt u alle wekelijkse promoties en aanbiedingen. Alle Carrefour Express winkels, de adressen, openingsuren, de promoties en de promofolder kunt u vinden op: https://express.carrefour.eu/ 

Uw Carrefour Express winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Carrefour Express en betaal nooit meer teveel. Carrefour Express heeft in België 286 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Carrefour Express folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 28-02-2024 t/m 05-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: LA FIGURINE POP POKÉMON, LES TROLLS 3 en Mars, Snickers, Twix, Bounty ou M&M's wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Carrefour Express nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Carrefour Express.

Als u in de Carrefour Express folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Supermarkt, zoals Delhaize, Lidl of ALDI. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Carrefour Express soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Carrefour Express website.

Veelgestelde vragen over Carrefour Express

Waar vind ik de Carrefour Express folder van volgende week?

In de Carrefour Express folder volgende week vind je de Carrefour Express aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Carrefour Express folder van deze week?

De Carrefour Express folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Carrefour Express folder geldig van 28-02-2024 t/m 05-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Carrefour Express ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Carrefour Express?

Carrefour Express heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Carrefour Express vindt u terug in de Carrefour Express folder van 28-02-2024 t/m 05-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Carrefour Express. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: LA FIGURINE POP POKÉMON, LES TROLLS 3 en Mars, Snickers, Twix, Bounty ou M&M's

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Carrefour Express in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Carrefour Express. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Carrefour Express?

Op de website van Carrefour Express kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Carrefour Express vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Carrefour Express wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Carrefour Express?

Bij Carrefour Express kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Carrefour Express te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Carrefour Express folder van 28-02-2024 t/m 05-03-2024

close-icon close-icon

Is Carrefour Express nu open?

De Carrefour Express vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Carrefour Express bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Carrefour Express-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Carrefour Express de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Carrefour Express hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Carrefour Express vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Carrefour Express voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Carrefour Express folder van 28-02-2024 t/m 05-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Carrefour Express pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Carrefour Express vestigingen zijn er in België?

Carrefour Express heeft diverse filialen, op de website van Carrefour Express vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Carrefour Express in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Carrefour Express, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Carrefour Express, kan u surfen naar de website van Carrefour Express. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Carrefour Express voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Carrefour Express promo's

🛍️ Carrefour Express folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Supermarkt
🕰️ Laatste folderupdate: 23-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw