Folders van Carrefour Express

Laatste folderupdate: 24-05-2022

Carrefour Express Food magazine

Geldig: 23 mei t/m 30 jun.

Deze Carrefour Express Food magazine met actuele aanbiedingen is nog 37 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Carrefour Express en bespaar op uw aankopen bij Carrefour Express.

Carrefour Express folder

Geldig: 25 mei t/m 6 jun.

Deze Carrefour Express folder met actuele aanbiedingen is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Carrefour Express en bespaar op uw aankopen bij Carrefour Express.

Carrefour Express Food magazine

Geldig: 28 apr. t/m 25 mei

Deze Carrefour Express Food magazine met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Carrefour Express en bespaar op uw aankopen bij Carrefour Express.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Carrefour Express folder online staat?
Al 23.633 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Carrefour Express folder online staat?
Al 28.637 mensen gingen u voor

Promoties bij Carrefour Express

Download de gratis app met 900+ winkels

Carrefour Express folder en promoties

Carrefour Express, onderdeel van Carrefour België, heeft ongeveer 300 winkels in België. Elke week geven zij een mooie promo folder uit met aantrekkelijke promoties en acties. Express is uw buurtwinkel voor uw dagelijkse boodschappen en als u op zoek bent naar snelle maaltijd oplossingen. Want door de lange openingstijden en door ook op zondagen en op feestdagen open te zijn, hoeft u nooit meer voor een dichte deur te staan. Bovendien is Carrefour express altijd bij u in de buurt, zelfs in de binnenstad. Met het juiste assortiment kruidenierswaren, vers, of diepvries voor uw dagelijkse maaltijd, voor elk moment van de dag. En vergeet vooral niet de Carrefour Bonus card aan te vragen voor extra voordeel door middel van het sparen van bonuspunten. “Carrefour Express, vind je goesting dichtbij.” In de Carrefour Express folder of op de site vindt u alle wekelijkse promoties en aanbiedingen. Alle Carrefour Express winkels, de adressen, openingsuren, de promoties en de promofolder kunt u vinden op: https://express.carrefour.eu/ 

Veelgestelde vragen over Carrefour Express

Wat kan je online bestellen bij Carrefour Express?

Om het meest actuele assortiment van Carrefour Express te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. De aanbiedingen die op dit moment gelden zijn die uit de Carrefour Express Food magazine van 23-05-2022 t/m 30-06-2022