Black Friday folders van Collect&Go

Laatste folderupdate : 21/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Collect&Go folder online staat?
Al 20.034 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Collect&Go deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Collect&Go Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Collect&Go tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Collect&Go deals! Schrijf u nu in voor de Collect&Go nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Collect&Go. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Collect&Go winkels, vindt u op Collect&Go website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Collect&Go

Wanneer begint Black Friday bij Collect&Go?

Black Friday promoties van Collect&Go zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Collect&Go. De folder geldig van 18-09-2023 t/m 24-09-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Collect&Go?

Tijdens Black Friday heeft Collect&Go dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Bloembollen

Roero arneis d.o.c.g. 'ghita' 2022

Domaine de La Grange 2022 Cheverny AOP, 75 cl

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Collect&Go bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Collect&Go verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Collect&Go voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Collect&Go Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Collect&Go Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0