Folders van Cosy & Trendy

Laatste folderupdate: 02-05-2022

Cosy & Trendy folder

Geldig: 2 mei t/m 31 dec.

Deze Cosy & Trendy folder met actuele aanbiedingen is nog 228 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Cosy & Trendy en bespaar op uw aankopen bij Cosy & Trendy.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Cosy & Trendy folder online staat?
Al 26.917 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Cosy & Trendy folder online staat?
Al 20.688 mensen gingen u voor

Promoties bij Cosy & Trendy

Download de gratis app met 900+ winkels

Cosy & Trendy folder en promoties

Voor een trendy huis zit u bij Cosy & Trendy op de juiste plaats! Neem een kijkje door de huidige Cosy & Trendy folder of bekijk de folders van volgende weken aanbiedingen of korting. Niet alleen Cosy & Trendy promoties en acties vindt u in de bovenstaande reclamefolder, maar ook het huidige assortiment, of wat er nieuw binnen is. Toch specifiek op zoek naar een promotie, aanbieding of actie? Dat is natuurlijk ook goed. U kunt daarna langsgaan in één van de winkels of surf naar de online winkel van Cosy & Trendy.


Waaruit bestaat het assortiment van Cosy & Trendy?

Het assortiment van dit Belgisch merk met Europese dimensie biedt u trendy oplossingen voor het dagelijks leven van iedereen. Dit kan zijn om het huis in te richten, gaande van de keuken tot de gedekte tafel, en voor het huishouden. Online in de webwinkel kan u zoeken op alfabet, van aanstekers, aperitiefglazen en asbakken tot zeepbakjes, zoutvaten en zomerdeksels. Natuurlijk vindt u er ook deegrollen, frietsnijders, koffielepels, messensets en zoveel meer! Het assortiment heeft gewoon alles voor uw keuken en het huishouden. Benieuwd of u een Cosy & Trendy korting of promotie vindt? Blader snel door de folder en vindt de laagste prijs van uw favoriete artikel.


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een filiaal van Cosy & Trendy?

‘Cosy & Trendy, stylish cocooning products’, want ‘mijn trendy huis, mijn plezierkeuken.’ Het contactadres vindt u in Tielt, maar de meeste artikelen vindt u bij andere handelaren. De openingsuren online voor de webwinkel zijn oneindig, u kunt op elk moment de ideale artikelen kopen! Meer informatie over Cosy & Trendy, het assortiment, uitverkoop en de folder, vindt u op de website: www.cosy-trendy.eu