Folders van Delhaize Fresh Atelier

Laatste folderupdate: 29-11-21

Delhaize Fresh Atelier folder

Geldig: 2 dec. t/m 8 dec.

Deze Delhaize Fresh Atelier folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Delhaize Fresh Atelier en bespaar op je aankopen bij Delhaize Fresh Atelier.

Delhaize Fresh Atelier folder

Geldig: 1 jan. t/m 1 jan.

Deze Delhaize Fresh Atelier folder met actuele aanbiedingen is nog 31 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Delhaize Fresh Atelier en bespaar op je aankopen bij Delhaize Fresh Atelier.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Delhaize Fresh Atelier folder online staat?
Al 56.715 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Delhaize Fresh Atelier folder online staat?
Al 51.857 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

Delhaize Fresh Atelier folder en promoties

Fresh Atelier van Delhaize is een nieuwe gemakswinkelformule met twee winkels in Belgie en een mooie website. Elke week hebben zij een aantal promoties, die zij vermelden in de folder op onze site en in de winkels. Het Fresh Atelier assortiment bestaat uit een breed scala aan ready-to-eat artikelen voor ieder moment van de dag, zoals kant-en-klare schotels, stevige ontbijtjes, ultraverse lunches, diners on the go en lekker gezonde snacks. En ook voor een ruim assortiment drankjes, zoals koffie en thee, vers gemixte smoothies, versgeperst sinaasappelsap of zelfgemaakt yogurts, kunt u hier terecht. Bent u op weg naar uw werk of naar school en heeft u gezonde trek, kijk dan eens in de Delhaize Fresh Atelier promofolder voor de laatste promoties en versaanbiedingen. Of loop eens binnen bij één van de winkels bij u in de buurt. Alle informatie over de Fresh Atelier winkels, openingsuren, de folder en de webshop kunt u vinden op: https://www.delhaize.be/nl-be/freshatelier