Black Friday folders van Dema

Laatste folderupdate : 3/04/2023

Dema folder

Geldig: 3 apr. t/m 30 jun.

Deze Dema folder met recente promoties is nog 25 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Dema en bespaar op uw aankopen bij Dema.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Dema folder online staat?
Al 39.429 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Dema folder online staat?
Al 51.542 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Dema deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Dema Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Dema tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Dema deals! Schrijf u nu in voor de Dema nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Dema. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Dema winkels, vindt u op Dema website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Dema

Wanneer begint Black Friday bij Dema?

Black Friday promoties van Dema zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Dema. De Dema folder geldig van 03-04-2023 t/m 30-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Dema?

Tijdens Black Friday heeft Dema dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Boorhamer “powx1197” - 1500 w

Loungeset Denice

Johan douchegordijn textiel 180cm

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Dema bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Dema verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Dema voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Dema Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Dema Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0