Folders van Dema

Laatste folderupdate: 18-05-2022

Dema folder

Geldig: 30 mei t/m 12 jun.

Deze Dema folder met actuele aanbiedingen is nog 23 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Dema en bespaar op uw aankopen bij Dema.

Dema folder

Geldig: 16 mei t/m 29 mei
Trending

Deze Dema folder met actuele aanbiedingen is nog 9 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Dema en bespaar op uw aankopen bij Dema.

Dema folder - Plein air 2022

Geldig: 1 mei t/m 31 mei
Trending

Deze Dema folder - Plein air 2022 met actuele aanbiedingen is nog 11 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Dema en bespaar op uw aankopen bij Dema.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Dema folder online staat?
Al 23.545 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Dema folder online staat?
Al 58.963 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

DEMA folder en promoties

DEMA is een bekende bouwmarktketen met ruim 20 vestigingen in Wallonië en een overzichtelijke webshop. Regelmatig geeft DEMA een aantrekkelijke promo folder en catalogus uit, die wij vermelden op onze site. Hierin vindt u een groot aantal promoties uit het uitgebreide DEMA assortiment wat o.a. bestaat uit een groot aanbod bouwmaterialen, tuinartikelen en decoratiematerialen van uitstekende kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe carport, een zwembad voor in uw tuin, speeltoestellen voor uw kinderen of een bus verf voor het schilderen van uw huis, u vindt het vast en zeker bij DEMA. Want: “DEMA, bricolage, jardin, déco.” Blader maar eens door de DEMA folder of catalogus voor alle aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de uitgebreide webshop. Alle informatie over de DEMA winkels, de openingsuren, de folder en de E-shop kunt u vinden op: www.dema.be