Folders van Dema België

Dema folder

Geldig: 2 feb t/m 3 mrt
Trending

Deze Dema folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Dema klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Dema folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Dema filialen.

time
Dema Nog 4 dagen geldig

Bekijk de Dema folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Dema folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

DEMA folder en promoties

DEMA is een bekende bouwmarktketen met ruim 20 vestigingen in Wallonië en een overzichtelijke webshop. Regelmatig geeft DEMA een aantrekkelijke promo folder en catalogus uit, die wij vermelden op onze site. Hierin vindt u een groot aantal promoties uit het uitgebreide DEMA assortiment wat o.a. bestaat uit een groot aanbod bouwmaterialen, tuinartikelen en decoratiematerialen van uitstekende kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe carport, een zwembad voor in uw tuin, speeltoestellen voor uw kinderen of een bus verf voor het schilderen van uw huis, u vindt het vast en zeker bij DEMA. Want: “DEMA, bricolage, jardin, déco.” Blader maar eens door de DEMA folder of catalogus voor alle aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de uitgebreide webshop. Alle informatie over de DEMA winkels, de openingsuren, de folder en de E-shop kunt u vinden op: www.dema.be


Uw Dema winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Dema en betaal nooit meer teveel. Dema heeft in België 16 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Dema folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 02-02-2024 t/m 03-03-2024. Deze week zijn er 107 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: ETAGERE / ETABLI GALVANISEE HEAVY DUTY H180 x L90 x P40 cm, RÉGLETTE HERMÉTIQUE en APPLIQUE MURALE LED wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Dema nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Bekkevoort, Cerfontaine, Chastre of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Dema.

Als u in de Dema folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Bouwen en verbouwen, zoals Brico, Van Cranenbroek of Hubo. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Dema soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Dema website.

Veelgestelde vragen over Dema

Waar vind ik de Dema folder van volgende week?

In de Dema folder volgende week vind je de Dema aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Dema folder van deze week?

De Dema folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Dema folder geldig van 02-02-2024 t/m 03-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Dema ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Dema?

Dema heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Dema vindt u terug in de Dema folder van 02-02-2024 t/m 03-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Dema. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: ETAGERE / ETABLI GALVANISEE HEAVY DUTY H180 x L90 x P40 cm, RÉGLETTE HERMÉTIQUE en APPLIQUE MURALE LED

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Dema in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Dema. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Dema?

Op de website van Dema kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Dema vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Dema wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Dema?

Bij Dema kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Dema te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Dema folder van 02-02-2024 t/m 03-03-2024

close-icon close-icon

Is Dema nu open?

De Dema vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Dema bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Dema-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Dema de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Dema hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Dema vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Dema voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Dema folder van 02-02-2024 t/m 03-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Dema pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Dema vestigingen zijn er in België?

Dema heeft diverse filialen, op de website van Dema vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Dema in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Dema, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Dema, kan u surfen naar de website van Dema. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Dema voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Dema promo's

🛍️ Dema folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 107
🏷️ Categorie: Bouwen en verbouwen
🕰️ Laatste folderupdate: 03-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw