Folders van Ekoplaza België

Ekoplaza folder

Geldig: 28 feb t/m 5 mrt

Deze Ekoplaza folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Ekoplaza klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Ekoplaza folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Ekoplaza filialen.

time
Ekoplaza Nog 6 dagen geldig

Bekijk de Ekoplaza folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Ekoplaza folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

EKOPLAZA folder en promoties

EKOPLAZA, de bekende Nederlandse biologische supermarkt keten, is sinds kort ook in België aanwezig met een winkel in Alsemberg en een aantrekkelijke webshop. Op termijn zullen ook de winkels van Origin’O worden omgebouwd naar EKOPLAZA winkels. Regelmatig hebben zij aantrekkelijke aanbiedingen en promoties, die zij vermelden in de promo folder op onze site. Het EKOPLAZA assortiment bestaat uit een groot aanbod biologische producten van goede kwaliteit voor eerlijke prijzen. Producten zonder synthetische geur-. Kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Voedsel zoals het bedoeld is. Houdt u ook van biologisch eten en bent u op zoek naar 100 % biologische producten, kijk dan eens in de EKOPLAZA promo folder voor de laatste promoties of loop eens binnen in één van de winkels. “EKOPLAZA, voor jouw biologische leefstijl.” Meer informatie over de EKOPLAZA winkels, de openingsuren, de folder en de webshop kunt u vinden op: https://www.ekoplaza.be/

Uw Ekoplaza winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Ekoplaza en betaal nooit meer teveel. Ekoplaza heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Ekoplaza folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 28-02-2024 t/m 05-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: LA FIGURINE POP POKÉMON, LES TROLLS 3 en Mars, Snickers, Twix, Bounty ou M&M's wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Ekoplaza nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Ekoplaza.

Als u in de Ekoplaza folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Supermarkt, zoals Delhaize, Lidl of ALDI. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Ekoplaza soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Ekoplaza website.

Veelgestelde vragen over Ekoplaza

Waar vind ik de Ekoplaza folder van volgende week?

In de Ekoplaza folder volgende week vind je de Ekoplaza aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Ekoplaza folder van deze week?

De Ekoplaza folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Ekoplaza folder geldig van 28-02-2024 t/m 05-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Ekoplaza ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Ekoplaza?

Ekoplaza heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Ekoplaza vindt u terug in de Ekoplaza folder van 28-02-2024 t/m 05-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Ekoplaza. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: LA FIGURINE POP POKÉMON, LES TROLLS 3 en Mars, Snickers, Twix, Bounty ou M&M's

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Ekoplaza in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Ekoplaza. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Ekoplaza?

Op de website van Ekoplaza kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Ekoplaza vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Ekoplaza wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Ekoplaza?

Bij Ekoplaza kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Ekoplaza te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Ekoplaza folder van 28-02-2024 t/m 05-03-2024

close-icon close-icon

Is Ekoplaza nu open?

De Ekoplaza vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Ekoplaza bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Ekoplaza-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Ekoplaza de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Ekoplaza hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Ekoplaza vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Ekoplaza voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Ekoplaza folder van 28-02-2024 t/m 05-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Ekoplaza pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Ekoplaza vestigingen zijn er in België?

Ekoplaza heeft diverse filialen, op de website van Ekoplaza vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Ekoplaza in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Ekoplaza, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Ekoplaza, kan u surfen naar de website van Ekoplaza. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Ekoplaza voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Ekoplaza promo's

🛍️ Ekoplaza folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Supermarkt
🕰️ Laatste folderupdate: 28-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw