Folders van Elektro Van Assche

Laatste folderupdate: 10-01-22

Elektro van Assche Kerstmagazine

Geldig: 10 jan. t/m 31 jan.

Deze Elektro van Assche Kerstmagazine met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Elektro Van Assche en bespaar op je aankopen bij Elektro Van Assche.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Elektro Van Assche folder online staat?
Al 28.056 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Elektro Van Assche folder online staat?
Al 14.526 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

Elektro Van Assche folder en aanbiedingen

Elektro Van Assche is de winkel met tientallen jaren ervaring en een breed assortiment met geweldige Elektro Van Assche aanbiedingen die je ook terugvind in de online folders. De verschillende acties vind je niet enkel in de folder, ook op de webshop is geregeld sale te vinden. Op de webshop vind je buiten de brede catalogus ook de klantenservice terug voor al het advies en de vragen die je hebt.


Wat voor producten kun je kopen bij Elektro Van Assche?

Het brede assortiment van Elektro Van Assche bestaat uit verschillende soorten elektronica van de beste merken voor de laagste prijs. De merken die aangeboden worden zijn bekende merken als Philips en Samsung die je geregeld het goedkoopste terugvind in de Elektro Van Assche aanbieding of in de online actie folder. De producten die Elektro Van Assche aanbiedt variëren van televisies tot wasmachines, maar ook kleine accessoires als kabels en afstandsbedieningen die je natuurlijk ook in de folders met veel korting kunt bekijken.


Wat zijn de openingstijden en locaties?

De Elektro Van Assche producten kun je net als vele andere winkels gemakkelijk online bestellen in de webshop. Echter heeft Elektro Van Assche ook een zeer ruime winkel van maarliefst 2000m2 met 30 professionele en gespecialiseerde werknemers die klaar staan om jou te helpen. De winkel is gelegen in Kruisem en zes dagen per week geopend met variërende openingstijden. Wanneer het niet mogelijk is de winkel te bezoeken is online bestellen natuurlijk altijd mogelijk en worden jouw Elektro Van Assche producten bij jou thuis bezorgd. Uitgebreide informatie over het Elektro Van Assche assortiment, aanbiedingen en de openingstijden van de winkel vind je op de website: https://elektrovanassche.be/