Folders van Fun

Laatste folderupdate: 11-05-2022

Fun folder - Zomers genieten

Geldig: 11 mei t/m 24 mei

Deze Fun folder - Zomers genieten met actuele aanbiedingen is nog 4 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Fun en bespaar op uw aankopen bij Fun.

Fun folder

Geldig: 11 mei t/m 24 mei

Deze Fun folder met actuele aanbiedingen is nog 4 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Fun en bespaar op uw aankopen bij Fun.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Fun folder online staat?
Al 58.882 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Fun folder online staat?
Al 48.477 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

Fun folder en promoties

Fun is een landelijke winkelketen met 29 winkels en een Experience store in België. Daarnaast is het hele assortiment ook verkrijgbaar in de aantrekkelijke webshop. Elke maand hebben zij een aantal aantrekkelijke promoties, die zij vermelden in de folder op onze site. Het Fun assortiment bestaat uit topmerken, zoals LEGO, DUPLO, Playmobil, Barbie en Carrera in zowel speelgoed, babyartikelen, multimedia, hobby en gifts. Daarnaast is Fun ook sterk in seizoensartikelen, zoals tuinmeubelen, camping en barbecue en thema artikelen, zoals carnaval, Pasen, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis en uiteraard ook de SOLDEN. Wilt u uw zoon of dochter eens verrassen met een leuk cadeau, kijk dan eens in de twee wekelijkse Fun promotie folder voor de laatste week aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de uitgebreide webshop. Gratis verzending vanaf 50 euro en gratis retour in de winkels. Meer informatie over de Fun winkels, de openingsuren, de Fun geboortelijsten, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.fun.be