Folders van Fun

Laatste folderupdate: 11-10-21

Fun folder

Geldig: 13 okt. t/m 30 nov.
Trending

Deze Fun folder met actuele aanbiedingen is nog 43 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Fun en bespaar op je aankopen bij Fun.

Fun Halloween folder

Geldig: 6 okt. t/m 11 nov.
Trending

Deze Fun Halloween folder met actuele aanbiedingen is nog 24 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Fun en bespaar op je aankopen bij Fun.

Fun folder

Geldig: 15 okt. t/m 31 dec.

Deze Fun folder met actuele aanbiedingen is nog 74 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Fun en bespaar op je aankopen bij Fun.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Fun folder online staat?
Al 24.003 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Fun folder online staat?
Al 17.385 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 800+ winkels

Fun folder en promoties

Fun is een landelijke winkelketen met 29 winkels en een Experience store in België. Daarnaast is het hele assortiment ook verkrijgbaar in de aantrekkelijke webshop. Elke maand hebben zij een aantal aantrekkelijke promoties, die zij vermelden in de folder op onze site. Het Fun assortiment bestaat uit topmerken, zoals LEGO, DUPLO, Playmobil, Barbie en Carrera in zowel speelgoed, babyartikelen, multimedia, hobby en gifts. Daarnaast is Fun ook sterk in seizoensartikelen, zoals tuinmeubelen, camping en barbecue en thema artikelen, zoals carnaval, Pasen, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis en uiteraard ook de SOLDEN. Wilt u uw zoon of dochter eens verrassen met een leuk cadeau, kijk dan eens in de twee wekelijkse Fun promotie folder voor de laatste week aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de uitgebreide webshop. Gratis verzending vanaf 50 euro en gratis retour in de winkels. Meer informatie over de Fun winkels, de openingsuren, de Fun geboortelijsten, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.fun.be