Folders van Intertoys België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Intertoys folder online staat?
Al 37.239 mensen gingen u voor

Bekijk de Intertoys folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Intertoys folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Intertoys folder en promoties

Intertoys is een grote Nederlandse speelgoedketen met 6 winkels in België en een internationale webshop. Regelmatig geeft met een aantrekkelijke folder uit zoals het populaire Speelboek, vol aantrekkelijke promoties en kortingen uit het totale assortiment. Intertoys voert een compleet assortiment speelgoed voor jong en oud met veel bekende merken als LEGO, Barbie, JUMBO, Bratz en Playmobiel naast een uitgebreide collectie games voor vrijwel alle platforms. En dan is er nog het uitgebreide assortiment Gifts en Bijoux, met leuke cadeaus voor elke gelegenheid en iedere leeftijd. Kijk dus als u op zoek bent naar veilig en betaalbaar speelgoed voor uw baby of kind eens in de Intertoys promotie folder voor de laatste aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de Intertoys webshop met alle aanbiedingen. Meer informatie over de Intertoys winkels, openingsuren (incl. zondagopening), de folder, het Speelboek en de webshop kunt u vinden op: www.intertoys.nl

Uw Intertoys winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Intertoys en betaal nooit meer teveel. Intertoys heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 26-02-2024 t/m 03-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: KINDERSTOEL VIOLA, Yoga Xqmax massage bal dia 7 cm 3 ass en 01756289 71477 De Droomtoren wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Intertoys nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Intertoys.

Als u in de Intertoys folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Speelgoed, zoals Fun, Dreamland of Supra Bazar. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Intertoys soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Intertoys website.

Veelgestelde vragen over Intertoys

Waar vind ik de Intertoys folder van volgende week?

In de Intertoys folder volgende week vind je de Intertoys aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Intertoys folder van deze week?

De Intertoys folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Intertoys ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Intertoys?

Intertoys heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Intertoys vindt u terug in de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Intertoys. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: KINDERSTOEL VIOLA, Yoga Xqmax massage bal dia 7 cm 3 ass en 01756289 71477 De Droomtoren

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Intertoys in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Intertoys. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Intertoys?

Op de website van Intertoys kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Intertoys vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Intertoys wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Intertoys?

Bij Intertoys kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Intertoys te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024

close-icon close-icon

Is Intertoys nu open?

De Intertoys vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Intertoys bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Intertoys-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Intertoys de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Intertoys hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Intertoys vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Intertoys voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Intertoys pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Intertoys vestigingen zijn er in België?

Intertoys heeft diverse filialen, op de website van Intertoys vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Intertoys in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Intertoys, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Intertoys, kan u surfen naar de website van Intertoys. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Intertoys voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Intertoys promo's

🛍️ Intertoys folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Speelgoed
🕰️ Laatste folderupdate: 13-10-2023
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw