Folders van Gedimat België

Gedimat magazine

Geldig: 23 feb t/m 29 mrt

Deze Gedimat magazine met recente promoties is speciaal samengesteld voor Gedimat klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Gedimat magazine van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Gedimat filialen.

time
Gedimat Nog 1 maand geldig

Bekijk de Gedimat folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Gedimat folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Uw Gedimat winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Gedimat en betaal nooit meer teveel. Gedimat heeft in België 20 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Gedimat magazine vindt u promoties die geldig zijn vanaf 23-02-2024 t/m 29-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Mack waslijndraad voor droogmolen 50m 3mm, Scala vogelwering met pinnen 1m en AKOESTISCHE LATTENWAND DECOWALL wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Gedimat nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Aarlen, Aubel, Bitsingen of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Gedimat.

Als u in de Gedimat folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Bouwen en verbouwen, zoals Brico, Van Cranenbroek of Hubo. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Gedimat soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Gedimat website.

Veelgestelde vragen over Gedimat

Waar vind ik de Gedimat folder van volgende week?

In de Gedimat folder volgende week vind je de Gedimat aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Gedimat folder van deze week?

De Gedimat folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Gedimat magazine geldig van 23-02-2024 t/m 29-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Gedimat ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Gedimat?

Gedimat heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Gedimat vindt u terug in de Gedimat magazine van 23-02-2024 t/m 29-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Gedimat. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Mack waslijndraad voor droogmolen 50m 3mm, Scala vogelwering met pinnen 1m en AKOESTISCHE LATTENWAND DECOWALL

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Gedimat in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Gedimat. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Gedimat?

Op de website van Gedimat kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Gedimat vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Gedimat wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Gedimat?

Bij Gedimat kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Gedimat te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Gedimat magazine van 23-02-2024 t/m 29-03-2024

close-icon close-icon

Is Gedimat nu open?

De Gedimat vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Gedimat bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Gedimat-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Gedimat de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Gedimat hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Gedimat vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Gedimat voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Gedimat magazine van 23-02-2024 t/m 29-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Gedimat pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Gedimat vestigingen zijn er in België?

Gedimat heeft diverse filialen, op de website van Gedimat vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Gedimat in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Gedimat, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Gedimat, kan u surfen naar de website van Gedimat. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Gedimat voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Gedimat promo's

🛍️ Gedimat folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Bouwen en verbouwen
🕰️ Laatste folderupdate: 23-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw