Holland & Barrett
Holland & Barrett

Haverkokken 450g Bloemenhoning Vloeibaar Bio Fles 350g

€ 7,08
€ 5,98
Actuele Haverkokken 450g Bloemenhoning Vloeibaar Bio Fles 350g promotie bij Holland & Barrett uit de folder van 4-10 t/m 17-10.
Geldig: 4 okt. t/m 17 okt.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Holland & Barrett folder of Holland & Barrett website zijn leidend.
Laatste update: 13-10-21
Bekijk in de folder
Actuele Holland & Barrett folder

Holland & Barrett folder

Nog 2 dagen geldig

Haverkokken 450g Bloemenhoning Vloeibaar Bio Fles 350g promotie en online acties uit de actuele Holland & Barrett folder

Deze Haverkokken 450g Bloemenhoning Vloeibaar Bio Fles 350g is nu in de aanbieding bij Holland & Barrett. Bekijk ook de actuele Holland & Barrett folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Haverkokken 450g Bloemenhoning Vloeibaar Bio Fles 350g online via Holland & Barrett website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Haverkokken 450g Bloemenhoning Vloeibaar Bio Fles 350g aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Haverkokken 450g Bloemenhoning Vloeibaar Bio Fles 350g promotie in de Holland & Barrett folder van volgende week?

Wanneer is Haverkokken 450g Bloemenhoning Vloeibaar Bio Fles 350g in de aanbieding? of "ik wil weten of Haverkokken 450g Bloemenhoning Vloeibaar Bio Fles 350g volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Haverkokken 450g Bloemenhoning Vloeibaar Bio Fles 350g in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Haverkokken 450g Bloemenhoning Vloeibaar Bio Fles 350g komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Haverkokken 450g Bloemenhoning Vloeibaar Bio Fles 350g in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Holland & Barrett reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.