Black Friday folders van Krokodil

Laatste folderupdate : 9/06/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Krokodil folder online staat?
Al 13.730 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Krokodil deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Krokodil Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Krokodil tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Krokodil deals! Schrijf u nu in voor de Krokodil nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Krokodil. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Krokodil winkels, vindt u op Krokodil website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Krokodil

Wanneer begint Black Friday bij Krokodil?

Black Friday promoties van Krokodil zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Krokodil. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Krokodil?

Tijdens Black Friday heeft Krokodil dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

. stretchhoes voor plooistoel

Messenset boktra zwart / rvs-hout, 9-delig

Ligzetel met wielen

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Krokodil bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Krokodil verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Krokodil voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Krokodil Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Krokodil Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0