Tampons super

Geldig: 27 jul. t/m 3 aug.
Deze promotie is verlopen!

Folders met Tampons super promoties

Kruidvat
Kruidvat

Tampons super

Deze promotie is verlopen!
€ 4,00
Actuele Tampons super promotie bij Kruidvat uit de folder van 27-07 t/m 3-08.
Geldig: 27 jul. t/m 3 aug.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Kruidvat folder of Kruidvat website zijn leidend.
Laatste update: 04-08-21
Bekijk actuele promoties hier
Actuele Kruidvat folder
Tip

Kruidvat folder

Nog 7 uur geldig

Tampons super promotie en online acties uit de actuele Kruidvat folder

Deze Tampons super is nu in de aanbieding bij Kruidvat. Bekijk ook de actuele Kruidvat folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Tampons super online via Kruidvat website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Tampons super aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Tampons super promotie in de Kruidvat folder van volgende week?

Wanneer is Tampons super in de aanbieding? of "ik wil weten of Tampons super volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Tampons super in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Tampons super komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Tampons super in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Kruidvat reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.