Black Friday folders van KTM

Laatste folderupdate : 2/01/2023

KTM folder

Geldig: 1 jan. t/m 31 dec.
Trending

Deze KTM folder met recente promoties is nog 101 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van KTM en bespaar op uw aankopen bij KTM.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste KTM folder online staat?
Al 36.426 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste KTM folder online staat?
Al 13.270 mensen gingen u voor

Black Friday KTM deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe KTM Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van KTM tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday KTM deals! Schrijf u nu in voor de KTM nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij KTM. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de KTM winkels, vindt u op KTM website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van KTM

Wanneer begint Black Friday bij KTM?

Black Friday promoties van KTM zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van KTM. De KTM folder geldig van 01-01-2023 t/m 31-12-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van KTM?

Tijdens Black Friday heeft KTM dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Mi Xiaomi Pro 2Trottinette Electrique Elektrische Steo

Strap 100-3p

Regular 100 2m00 sf

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van KTM bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door KTM verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van KTM voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

KTM Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 KTM Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0