Baguette

Geldig: 24 jan. t/m 31 jan.
Deze promotie is afgelopen!
Anderen bekeken ook

Folders met Baguette promoties

Tip

Auchan folder

Nog 1 week geldig
Lidl
Lidl

Baguette

Deze promotie is afgelopen!
€ 1,49
Actuele Baguette aanbieding bij Lidl. Bekijk de nieuwste Baguette aanbieding hier en koop de goedkoopste Baguette aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 24 jan. t/m 31 jan.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Lidl folder of Lidl website zijn bindend.
Laatste update: 01-02-2022
Anderen bekeken ook
Bekijk actuele promoties hier
Actuele Lidl folder
Nieuw

Lidl folder

Nog 25 dagen geldig

Baguette promotie en online acties uit de actuele Lidl folder

Deze Baguette is nu in de aanbieding bij Lidl. Bekijk ook de actuele Lidl folder voor meer straffe aanbiedingen en kortingen. Bestel Baguette online via Lidl website of koop hem voordelig aan de laagste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Baguette aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden? Klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in promotie is.

Staat er een Baguette promotie in de Lidl folder van volgende week?

Wanneer is Baguette in aanbieding? of "ik wil weten of Baguette volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet u of u nog even moet wachten met een aankoop, omdat het later goedkoper is. Houd onze website in de gaten om te zien of Baguette in de folder van volgende week staat met een straffe korting.

Is Baguette komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Baguette in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel! Ons team houdt alle deals in de gaten en verzamelt ze zo snel mogelijk online. U kunt uw (boodschappen)lijstje hieraan aanpassen met aanbiedingen van deze week en volgende week. Kijk ook zeker in de nieuwe Lidl reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn die alleen in een winkel op locatie te koop zijn en niet online.