Folders van OKay

Laatste folderupdate: 20-10-21

OKay folder

Geldig: 20 okt. t/m 2 nov.

Deze OKay folder met actuele aanbiedingen is nog 9 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van OKay en bespaar op je aankopen bij OKay.

OKay folder

Geldig: 16 okt. t/m 29 nov.

Deze OKay folder met actuele aanbiedingen is nog 36 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van OKay en bespaar op je aankopen bij OKay.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste OKay folder online staat?
Al 19.740 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste OKay folder online staat?
Al 48.705 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 800+ winkels

OKay folder en promoties

OKay, onderdeel van de Colruyt Group, is een landelijke supermarkt organisatie met circa 126 supermarkten in België en een overzichtelijke webshop. Elke week geven zij een mooie folder uit, boordevol aantrekkelijke promoties en acties. OKay heeft een ruim assortiment op een compacte oppervlakte, waardoor je snel en efficiënt kan winkelen. Bij OKay ligt de nadruk op verse producten, service en kwaliteit tegen de laagste prijs in de buurt. Wekelijks heeft OKay de OKay promotie folder, vol week aanbiedingen, rode prijzen en de wekelijkse OKay recept aanbieding. Check dus altijd de promofolder van OKay voor de laatste kortingen en promoties. "OKay, snel, goedkoop en makkelijk."Meer informatie over de OKay winkels, openingsuren, de promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.okay.colruytgroup.be